Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është nisur sot për në Mynih ku do të merr pjesë në Konferencën e Sigurisë atje

Lajmin për udhëtimin e tij drejt Gjermanisë e ka konfirmuar edhe Zyra e Kryeministrit, e cila ka thënë se do të jetë i pranishëm sot në Konferencë.

Por, diçka që është raportuar dhe fotografuar nga qytetarët e Kosovës është se Kurti nuk ka kaluar nga zona VIP për të ju shmangur kontrolleve.

Kurti ka zgjedhur sikurse udhëtarët e zakonshëm të kalon nëpër vendin e njëjtë sikurse të tjerët duke kryer kontrollet rutinore.