Sapo filloi sezoni turistik dhe si gjithmonë çdo vit Dhërmiu na befason me çmimet, të cilat janë më të kripura se ujërat e asaj zone.

Nëse dëshironi që të pini kafen e mëngjesit dhe ta shoqëroni me një shishe ujë 0.5 L pyeteni veten mirë, pasi 2 makiato normale dhe një ujë kushtojnë 10 mijë lekë.

Fatura që shihni më poshtë është lëshuar para dy ditësh në një kafe në Dhërmi dhe ilustrohet më së miri situata alarmante e çmimeve.

Duket se përveç temperaturave përvëluese që janë prezente këto ditë, kjo verë paska për të qenë “përvëluese” edhe për xhepin e qytetarëve.