Një video totalisht e pazakontë vjen nga ligat inferiore të futbollit. Gjatë një ndeshje, po kontestohej shumë nga tifozët e pranishëm dhe po i dilte sfida nga kontrolli.

Megjithatë, reagimi i tij ka qenë i menjëhershëm dhe ka gjetur një mënyrë perfekte për t’i qetësuar ata.

Ai ka marrë një pistoletë, dhe ka shkuar në drejtim të tifozëve, për t’iu treguar atyre se ku duhet të qëndronin.

Pasi i detyron tifozët të qëndrojnë në një vend ku do ai, gjyqtari vazhdon të drejtojë ndeshjen, teksa e vendos armën në brez.

Video po bën xhiron e internetit:

Arbitri bën të fortin gjatë ndeshjes, nxjerr armën për të qetësuar tifozët on Vidnews.