Sonte në edicionin e “Mbrëmjet e Lajmeve” i cili është emision satirik, u bë e ditur që është arritur marrëveshja në mes të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit.

Se çfarë i dhuroj z. Kurti znj. Osmani nuk do t’a besoni.

Gjatë ditës së sotme është zhvilluar një takim në mes së Albin Kurtit dhe VjosaOsmanit, takim i cili ka zgjatur mbi tre orë.

Me siguri ky takim është pritur shumë nga populli duke e ditur se të dy kanë qenë më të votuarit në zgjedhjet e fundit.

Mbi të gjitha ky takim ka rezultuar me sukses pasi që u arritë marrëveshja e shumë pritur në mes tyre.

Kjo nuk është e gjitha, më e veçanta e gjithë kësaj ngjarje është që z. Kurti i dhuroj diçka znj. Osmani gjë e cila do të ju befasoj kur të shikoni edicionin e plotë të cilin e gjeni në videon më poshtë.

Ndër të tjerash ju mund të informoheni edhe për lajmet si: “Shesim suxhuk” një ndër pikat në postimin e Ramiz Kelmendit, Presidenti Thaçi dekoron me medalje Morena Tarakun, Feron e disa të tjerë, seriali më i ri I Fjolla Morinës, shumë eksluzivitete tjera.

Qëllimi i emisionit është që t’i argëtoj publikun duke satirizuar ngjarjet ditore në vend si ato politike dhe sociale.

http://video.gjirafa.com/mbremjet-e-lajmeve/mbremjet-e-lajmeve-24-09-2020