Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuqi ka qenë mysafirë në një debat, në TV Dukagjini.

“Kam ardh me sqaru tenderin, nuk flasë për çështje tjera”, është shprehur Kuqi gjatë debatit me Ermal Pandurin.

“Nuk kam pasur ndikim në tenderin e fituar nga Kompania ime”, ka theksuar ai.

Ai ndër të tjera tha se nëse ka konflikt interesi do ta shqyrtojë largimin e tij nga Qeveria, kjo pasi që akuzohet se ka fituar një tender nga shteti.