Historia e Gjergj Kastrioti Skënderbeut vazhdon të frymëzojë dhe pas më shumë se 5 shekujsh. Kalaja e Krujës është vizituar nga qindra ushatarakë amerikanë, pjesë e stërvitjes që po zhvillohet në vendin tonë “Defender Europe 2021”.

Në një foto të realizuar disa nga ushtarakët kanë mbajtur në duar dy flamujt, atë shqiptar dhe amerikan, duke treguar në këtë mënyrë miqësinë ndër vite të dy vendeve.