Tashmë dihen të gjitha çiftet në 1/8 e EURO 2020, ku do të ketë ndeshje shumë të forta.

Ndeshjet e para do të jenë Uells – Danimarkë dhe Italia Austri që do të zhvillohen me 26 qershor.

Një ditë më pas do të kemi ndeshjet Holandë – Republikë Çeke dhe Belgjikë – Portugali, që cilësohet si super ndeshje.

Me 28 qershor do të luajnë Kroaci – Spanjë dhe Francë – Zvicër.

Krejt në fund me 29 qershor janë ndeshjet Angli – Gjermani dhe Suedi – Ukrainë.

Dy ndeshje nga këto ndeshje mund të konsiderohen si finale para finales.