Miq të nderuar,
e kam një lajm të mirë për ju.
Sivjet, deri kah viti i Ri do të dal me këtë
Enciklopedi Pellazgjike, një botim special, një takim me shumicën e pellazgollogëve të njohur shqiptar dhe të huaj. Do të jë jëtë një rikujtim me ata që nuk e kanë harruar lashtësinë tonë.
Është e menduar qe te botohet nje dhjetë libra, numrin i faqëve ende nuk e di, por me siguri mbi 3 mijë faqe.
Ju falemnderit në përkrahje.
I juaji
Fahri Xharra, Gjakovë