Ky artikull do ju mësoj gjëra që nuk ju mësuan kurrë në shkollë!

Bota është e mbushur me mrekulli të ndryshme që nganjëherë janë të vështira për tu besuar.

Më poshtë kemi renditur disa fakte që nuk i keni ditur:


Disa hutë të vegjël flenë kështu:


Pinguinët kanë gjunjë


Macet nuk mund ta shijojnë sheqerin, sepse gjuha e tyre nuk ka receptorë të së ëmblës


Lopët nuk mund të kafshojnë, sepse nuk kanë dhëmbë të parëm në pjesën e lartë të nofullës.


Shkabat me mjekër janë të vetmit shpend që vënë makijazh duke i zhytur puplat e veta në baltë që ti bëjnë të kuqe


Elefantët foshnja e thithin feçkën e vet, njëjtë sikur foshnjat e njerëzve thithin gishtin


Kafka e një balene ka këtë madhësi


Këmba e elefantit dhe njeriut janë jashtëzakonisht të ngjashme në strukturë skeletore.


Një lloj i ketrave indian, rritet pothuajse një metër


Vezët e peshkaqenit janë transparente


Bishti i elefantit duket kështu


Disa yje deti mund të jenë katror si pasojë e mutacioneve gjenetike