Një grup marinarësh të Marinës Mbretërore sfiduan erërat e forta me shpejtësi deri në 150 km/orë për të përfunduar një stërvitje në Oqeanin Jugor.

Pamjet nga 1 shkurt tregojnë një anije të vogël patrullimi që lundron në rrugën e saj mbi valët e ashpra që ngritën lartë nga erërat e forta.

Për fat të mirë anija nuk u përmbysë, sepse siç theksojnë mediat e huaja, operacioni i shpëtimit do të ishte i vështirë pasi deti i trazuar dhe i ftohti i madh, do të vështirësonin jashtëzakonisht punën.

Për fat të mirë, gjithçka shkoi mirë, dhe ata e bënë stërvitjen me sukses.