Garda Kombëtare e New Jersey ka mirëpritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës anëtarë nga Forcat e Armatosura të Shqipërisë.

Vizitat e tyre përfshin ndalesa të ndryshme në Bazën e Përbashkët McGuire-Dix-Lakehurst, Krahun e 108-të dhe Krahun Luftëtar të 177-të!