Gazetari Astrit Gashi duke folur për zhvillimet e fundit në vend dhe telashet e Qeverisë, tha se ka informacione se kryeministri Avdullah Hoti ka ofruar dorëheqjen e tij.

“Ka informacione që kryeministri Hoti ka ofruar dorëheqjen. Është i gatshëm të jap dorëheqjen”, tha Gashi.

Ai është shprehur se në dy javët e ardhshme do të vendoset nëse vendi do të shkojë në zgjedhje.

“Jemi në një situatë, kur është dyjavëshi final ku do të dihet nëse do të shkojmë në zgjedhje, apo kjo qeveri do të vazhdojë. Kupa është mbushur ’, tha Gashi.

Ai ka thënë se të gjithë janë të pakënaqur me qeverisjen.

“Këto janë pika që po e mbushin kupën që do ta cojnë vendin drejt zgejdhjeve”, tha Gashi.