Çfarë fshihet në historinë e manastirit të Deçanit? Çfarë përfaqësojnë dokumentat e historiografisë serbe dhe manipulimi i opinionit?

Përse nuk lejohen gërmimet arkeologjike dhe kush qëndron pas tyre?

Ndiqni të plotë videon e dokumentuar të gazetarit Marin Mema, që sjell të vërtetat e jashtëzakonshme të këtij vendi.