Cila është legjenda e Epidamnit, përplasjet, kolonizimi dhe katastrofat natyrore që shkatërruan qytetin e lashtë.

Çfarë fsheh nëntoka e Durrësit dhe a e njohim në sa ç’duhet historinë e tij?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema…