Rrëfimet ekskluzive të familjarëve dhe të afërmve të Albin Kurtit.
Morëm rrugën për të takuar personat që rrëfejnë për herë të parë fëmijërinë e Albin Kurtit, kësaj here nga vendi prej nga e ka prejardhjen ai, në fshatin Sukubinë të Malit të Zi.
-Çfarë kishte fiksim Albin Kurti?
-Pse e la lojën në gjysmë kur po luante me fëmijë?
-Cili ishte sporti dhe lënda që i pëlqente më së shumti kryeministrit në ardhje?
– Pse babi i tij nuk i ndihmoni në detyrat e matematikës?
Të gjitha këto do të mund t`i kuptoni në reportazhin e realizuar nga Insajderi në Sukubinë, Katërkolla e Ulqini.