Kryeministri Edi Rama ka vlerësuar ILD pasi kërkesës së kësaj të fundit për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit, Markelian Kuqo.

Një status në rrjetin social “Twitter” shkruan: Përshëndes Inspektorin e Lartë të Drejtësisë për kallëzimin e një të paudhi me çyrk gjykatësi që ka sfiduar hapur drejtësinë dhe popullin, duke liruar një të dënuar me burgim të përjetshëm!

Më në fund një hap i vonuar në rrugën e duhur të vendosjes së drejtësisë në drejtësi!