Ish-kampioni i boksit Carl Froch, i peshave të mesme, beson se bota jo vetëm që është e sheshtë, por edhe se agjensia hapësinore amerikane NASA, është false.

Sportisti 42-vjeçar mendon se të gjithë ne jemi të kapur në një gënjeshtër nga një elitë globale, dhe ai nuk është i vetëm në këtë mendim.

Në fakt, është raportuar se heroi i Ashes, Andrew ‘Freddie’ Flintoff është gjithashtu i të njëjtit mendim.

Froch tha:

Toka është e sheshtë, 100 %.Nuk ka asnjë provë të lakimit të Tokës, dhe kjo agjenci e rreme hapësinore NASA përdor imazhe CGI dhe të gjithë janë të ndryshëm.Unë po i shikoj ata duke menduar, rri në një minutë dhe ato më duken si si karikatura.

September 2, 2019, International Space Station, Earth Orbit: International Space Station. 02 September, 2019. Cyclonic clouds of Hurricane Dorian seen from a porthole in the International Space Station as it moves toward the coast of Florida September 2, 2019 in the Atlantic Ocean. The current forecast calls for Dorian to strengthen over open water to a Category 4 with winds of 140 mph before making landfall in South Florida late Monday. (Credit Image: © Nasa via ZUMA Wire)

Sidoqoftë, ai nuk është vetëm në këtë mendim, pasi një sërë njerëzish besojnë se bota është e sheshtë dhe se të gjithë ne jemi duke u manipuluar.