Roberta Zaninone eshte nga Bergamo por prej shtate vitesh jeton ne Durres. Me nje shqipe melodioze tregon te gjithe historine e saj shqiptare, dashurine per Durresin, vajzen e bashkeshortin dhe vjerren e saj.

Ju sugjerime ta ndiqni te plote interviste me italianen simpatike.