Dalibor Jevtiqi, përmes një postimi të bërë në Twitter, ka sqaruar se qytetarëve të cilët kalojnë nga Serbia për në Kosovë, nuk u kërkohet testi negativ PCR.

Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Republikës së Kosovës, thotë se mund ta largoni këtë dilemë.

Ky është postimi i Jevtiqit:

Për të sqaruar dilemën rreth testeve PCR për hyrjen në Kosovë nga Serbia: NUK kërkohet një test negativ PCR për # COVID19.