“Kanuni i Lekë dreqit duhet të digjet”: Hoxha nga Mitrovica befason me deklaratën e tij

Imami i xhamisë së Shipolit në Mitrovicë, Fatmir Latifaj, ka deklaruar se Kanuni i Lekë Dukagjinit është kanuni i “Lekë dreqit” dhe si i tillë ai duhet të digjet, pasi që ka instalu gjakmarrjen midis shqiptarëve.  Hoxha Fatmir Latifaj ka dhënë një deklaratë që po kritikohet nga njerëzit në lidhje me Kanunin e Lekë Dukagjinit. … Continue reading “Kanuni i Lekë dreqit duhet të digjet”: Hoxha nga Mitrovica befason me deklaratën e tij