Katedralja e Rrëshenit në hyrje të saj ka varur një banderolë të madhe.

Në banderolë bëhet thirrje që të shmanget kontakti fizik dhe besimtarët në këtë situatë emergjente të praktikojnë lutjet dhe besimin e tyre nga shtëpia në mënyrë që shmanget sa më shumë përhapja e koronavirusit.

‘Zemrat përqafohen dhe në distancë. Rrini në shtëpi’, ka qenë mesazhi i saj.