Komandanti i KFOR-it, Ferenc Kajari dhe ai i forcave të Sllovenisë, Miha Skerbinc kanë folur për situatën e sigurisë në Kosovë.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi nga faqja e KFOR-it, ku thuhet se të dy gjeneralët janë takuar për të diskutuar për situatën operative dhe të sigurisë në Kosovë.