Kombëtarja e Suedisë në futsal ka publikuar listën e lojtarëve të tyre.

Mirëpo, një karakteristikë e veçantë e kësaj skuadre është se ka shumë lojtarë shqiptarë.

Në listën e lojtarëve të kësaj skuadre shihet se bëjnë pjesë 5 futbollistë shqiptarë.

Albert Hiseni, Petrit Zhubi, Liridon Makolli, Donat Gashi dhe Flamur Tahiri janë sportistët shqiptarë të kësaj kombëtare.