Një person po dyshohet se është prekur nga koronavirusi dhe se i njëjti është duke i trajtuar në Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Pacienti i dyshuar është në Klinikën Infektive brenda QKUK-së.

Lajmin e ka konfirmuar Shpend Fazliu, zëdhënës në QKUK.