Në festivalin e filmit sportiv i cili u mbajt në Milano të Italisë, fitues është shpallur edhe dokumentari i punuar nga Xhemajl Avdyli, i cili bazohet mbi sfidat, kapacitetet dhe triumfin e atletit dhe rekordmenit nga Kosova, Muhamet Ramadani nga Mitrovica.

Dokumentari titullohet “Beyond the Dream” që në shqip do të thotë “Përtej ëndrrës”!

Në këtë festival kanë marrë pjesë rreth 40 shtete.