Kryeministri në detyrë, Albin Kurti sonte në ‘Desku’ ka përsëritur se ambasadorit amerikan, Richard Grenell i kishte thënë se taksa hiqet veç pas vendosjes së reciprocitetit

Ai thotë se amerikanët e njohin atë dhe qëndrimet e tij.

‘’Unë besoj që ata më njohin mua. Nuk ka të panjohura këtu. Unë pajtoheshm aq shumë me secilin zyrtar amerikan, por nuk pajtohemi për gjithcka’’, ka thënë ai.

‘’’ Kjo fushata per antiamerikanizem, rrjedh prej njerëzve që nuk i dijnë dy fjalë anglisht. Pa aftësi për të bërë kritikë. Demebeli e mendjes’