Kush eshte Elez Isufi, prijesi qe perballoi serbet per plot 9 vite ? Si u perball me Esad Pashe Toptanin dhe Ahmet Zogun ? Zbritja ne Viene dhe vrasja ne tradheti… Ndiqni te plote dokumentarin e gazetarit Marin Mema, gjenerali me shajak