Para se të bënin makina, Lamborghini prodhoi traktorë …

A e dini se mund të bëheni pronar i një Lamborghini për vetëm 20,000 dollarë?

Nuk është një shaka, është vërtet e mundur të blini një “Lambo” për 20,000 dollarë, por nuk do të jetë një nga makinat e bukura sportive – por një traktor.

Siç e dini të gjithë, Lamborghini prodhonte traktorë para makinave, dhe tani një nga modelet nga 1964 është në shitje, dhe çmimi është përmendur tashmë.

Versioni origjinal i këtij traktori është në muzeun Ferrucio Lamborghini.