Azerbajxhani ka filluar një ofenzivë të madhe me tanke, por ka hasur në rezistencën e armenëve. Videoja e publikuar nga Ministria e Mbrojtjes tregon përgjigjen e palës armene.

Në video shihen se si shkatërrrohen tanket e azerëve nga forcat armene.

Sipas Ministrisë së Mbrojtjes Armen janë shkatërruar 10 tanke të Azerbejxhanit.

Ndërsa sipa Ministrisë së Mbrojtjes të Azerbajxhanit, tanket dhe pajisjet ushtarake që u përkisnin trupave armene u shkatërruan.

Ato u goditën nga dronët turq.