Një aksion vullnetar është organizuar për t’i dalë në ndihmë Luginës.

Depoja farmaceutike “Dreni Pharma” ka dhuruar 10.000 maska. Saba Belqa ka dhënë 5 mijë sosh, spitali “Lindja” ka dhuruar tri termometra digjitalë dhe tri oksigjenometra, kurse nuk munguan as mërgimtarët, që shtuan edhe 5 mijë maska të tjera.