Ka filluar tashmë takimi mes Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe Lideri të VV-së, Albin Kurti. Mediat janë lënë rreth një minut për të marrë pamje nga fillimi i takimit.

Mediat kanë kërkuar nga Thaçi dhe Kurti që të bëjnë një shtrëgnim duarsh para tyre po ata kanë refuzuar ta bëjnë një gjë të tillë, përkundër kërkesës së sinqertë të gazetarëve.

Pak para këtij tatimi, Albin Kurti sot bëri sërish një ofertë për LDK-në me të cilën synon të qeverisë. Publikoi emrat e ministrave të tij. LDK ndërkaq u përgjigj duke e quajtur joserioze mënyrën se si po negocion Kurti.

Ata po mbajnë sot mbledhje të Kryesisë, Grupit Parlamentar dhe Këshillit të Përgjithshëm.