“Mrekullia në qelinë e 7-të” ishte filmi më i ndjekur gjatë karantinës.

Ai u kthye në pak kohë në një nga filmat më të komentuar në rrjetet sociale në shumë shtete të botës, përfshirë këtu edhe vendin tonë.

Mirëpo, një lajm i bukur vjen për të gjithë shqiptarët. ‘Memo’, aktori kryesor i këtij filmi, do të japë një intervistë për audiencën shqiptare.

Aras Bulut Iynemli, do të jetë i ftuar në emisionin “Qejfi ma i madh se Stambolli”, në Klan Kosova.

Ky film është vlerësuar edhe me 6 çmime në “Festivalin e Filmit në Izmir”.

Aras mori çmimin “Aktori më i mirë mashkull” dhe Nisa Sofiya Aksongur çmimin “Aktorja më e mirë fëmijë”.

Gjithashtu, ky aktor njihet nga publiku shqiptar edhe nga seriali shumë i suksesshëm “Çukur”, ku Aras Bulut Iynemli luan rolin kryesor, atë të Yamac.