Një mërgimtar në zgjedhjet e përgjithshme e ka përkrahur liderin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti për kryeministër të vendit. Madje ai kishte vendosur një fotografi të madhe të Kurtit në pjesën e përparme të veturës së tij.

Në një fotografi të publikuar këto ditë në rrjetet sociale, mërgimtari ka ardh nga diaspora për ta përkrahur kandidatin e LDK-së për kryetar të Lipjanit, Imri Ahmeti.

Mërgimtari ka vepruar njëjtë si për zgjedhjet e përgjithshme, duke e vendosur në veturën e tij një fotografi të madhe në përkrahje të Imri Ahmetit.

Lidhur me këtë ai e ka sqaruar se pse në zgjedhjet e përgjithshme e ka përkrahur Kurtin, ndërsa në këto lokale po përkrah kandidatin e LDK-së, Imri Ahmeti.

“Prej diasporës kemi ardh extra me ja uru fitoren Imri Ahmetit. Në zgjedhjet e kalume e kam pas Albinin, edhe e kam cek edhe më parë, se për komunale, Imri Ahmeti punon mirë.  Unë them se Imri Ahmeti është kulmi i Lipjanit dhe kampion i Lipjanit”, tha ai për kp.