Mjeku i Shtëpisë së Bardhë tha mbrëmjen e djeshme se Presidenti Donald Trump nuk ka simptoma që lidhen me koronavirusin dhe karantina është e panevojshme edhe pasi ai ra në kontakt me dy individë që kanë virusin.

Sean Conley, mjeku i Shtëpisë së Bardhë, shkruajti se Trump “për pak kohë ra në kontakt” me një individ me të cilin bëri një foto.

Ai person është Fabio ëajngarten, sekretari i shtypit për Presidentin brazilian Jair Bolsonaro, raportoi më parë CNN.

Wajngarten filloi të tregojë simptoma të koronavirus tre ditë pas takimit me Trump dhe më pas rezultoi pozitiv me Covid-19, shkroi Conley.