Ka përfunduar takimi i preisdentit Thaçi me liderin e LDK-së,Isa Mustafën

Pas takimit, Mustafa tha se në një situatë të tillë pandemike, nuk është e drejtë të shkohet në zgjedhje të përgjithshme.Sipas Mustafës, LDK-ja është pro një qeverie të re, siç thotë Mustafa, duke ndjekur të gjitha procedurat kushtetuese.

“Kishim takim me presidentin dhe diskutuam për daljen nga kjo situatë pas mocionit, u informuam nga presidenti për opsionet kushtetuese të cilat ekzistojnë për të dalë nga kjo situatë, ne vlerësojmë që nuk është koha të shkohet në zgjedhje të përgjithshme për shkak të koronavirusit dhe jemi të bindudr se zdhedhjet nuk do të na sillnin në një situatë tjetër nga ajo që mocionin e mosbesimit e kanë votuar 82 deputetë të Kuvendit të Kosovës, ne jemi për atë që të bëhet një qeveri e re duke ndjekur të gjitha procedurat kushtetuese”, tha Mustafa.