Sot në Akademinë Mbretërore Ushtarake, ka diplomuar Nëntoger Klevis Elezaj.

Lajmi është bërë i ditur nga Ambasada e Kosovës në Londër, e cila diplomimin e Elezajt e konsideron edhe një sukses tjetër të pjesëmarrjes së FSK-së në këtë Akademi prestigjioze.

Në ceremoninë e diplomimit në Akademinë Mbretërore Ushtarake në Sandhurst morrën pjesë e Ngarkuara me punë, znj. Arrita Gjakova dhe Nënkolonel Beton Retkoceri, Atashe i Mbrojtës.