Lara Gut-Behrami, gruaja e futbollistit Valon Behrami ka fituar titullin e Botës në sllallom në Kupën e Botës që po zhvillohet në Crans-Montana në Zvicër.

Skijatorja zvicerane ishte më e shpejta në këtë garë duke arritur në finish për 1 minut e 15.63 sekonda.
Ajo ishte për 0.93 sekonda më e shpejtë se Tamara Tippler.


Gut-Behrami tani ka 14 nga 28 fitoret e saj në Kupën e Botës në karrierë në disiplinën super-G që kërkon shpejtësi, aftësi teknike dhe një aftësi për të improvizuar përmes portave të panjohura.

Ndryshe nga tatëpjeta, garuesit nuk stërviten në përcaktimin e saktë të garës.