Pas një dite relativisht të qetë pasditen e sotme shumë rajone të Kosovës u përfshinë nga stuhi shiu.

Rajonet më të prekura ishin rajoni i Dukagjinit dhe ai i Anamoravës ku u shkaktuan edhe shumë dëme materiale e në kultura bujqësore.

Përkundër kësaj, edhe aty ku reshjet munguan, qielli sot dhuroi pamje spektakolare.

Ja disa nga fotot