Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj, ka paralajmëruar që këtë të premte organizatat e dala nga lufta do të reagojnë.

Megjithatë, ai nuk ka përmendur formën dhe mënyrën e reagimit.

Duke folur për Gjykatën Speciale, ai në Kanal10 ka deklaruar se OVL UÇK-ja është për zbardhjen e të gjitha vrasjeve.

“Nuk jemi kundër zbulimit të krimeve, por Specialja po merret vetëm me shqiptarët, jo me etnitë tjera”, ka thënë Haradinaj.