Nga diaspora në Kosovë, familja Kryeziu në Roganë të Kamenicës ngriti fermën e gjedhave

Familja dhjetanëtarëshe e Abedin Kryeziut nga Kamenica ka rreth 35 vjet që punon në Zvicër, mirëpo që një kohë ai më shumë po qëndron në Kosovë, pasi që ka investuar në fermën e gjedhave në vendlindjen e tij,

Ai ka ndërtuar disa shtëpi dhe një fermë në Kamenicë dhe po i ecën shumë mirë ky biznes, duke i sjellë të ardhura të mira.

Më poshtë mund ta shikoni videon që flet më shumë për nvestimet në blegtori të kësaj familjeje nga Rogana e Kamenicës, e cila pas punës 35-vjeçare në Zvicër është kthyer në vendlindje.