Shkruan: Feri ARIFI

Ku eshte akademia e Kosoves ? ( fxh ), ajo e Shqiperise nuk guxon te flet se e ka ne dore Janullatosi . ( Akademia Shqiptare e dhier nder veti nga friga ) ( fxh )
Po çka po kerkon Serbia në Deçan, Pejë, Graçanicë, e Mitrovicë. Kur banoret dhe objektet janë të shqiptarve ortodoks. A ka ma argument se kjo foto e vitit 1900 në Graçanicë.