Një kontigjent mjaft i prekur nga koronavirusi janë edhe punonjësit e policisë. Materiali në vazhdim sjell historinë e oficerit të policisë së Nju Jorkut dhe Nju Xhersit Altin Çeloaliaj, i cili më 13 prill u diagnostikua me koronavirus.