Publistika historiografike shqiptare u pasurua edhe me pesë vëllime të reja të librit ” Çështjes shqiptare ndër shekuj”,e autorit Fahri Xharra.

Libri i parë ishte botuar ne vitin 2016, dhe tani iu shtuan edhe pesë vëllime të reja, botuar këto ditë të cilat së bashku i kanë mbi 5500 faqe.

Është ky një kontribut i shtuar historisë sonë nga një këndvështrim ndryshe ,i shabloneve të mëparme të paqarta ,që nuk i jepnin historisë sonë vendin e merituar.

Së shpejti do të fillon shpërndarja nëpër libraritë e Kosovës.