Një qytet i vjeter, i harruar…Per te kane shkruar shume autore, por pak prej tyre e kane vizituar.

Madje shumica perserisin gabimet e njeri tjetrit, duke sherbyer ne njohjen e nje historie te shtrembert.

Çfare tjeter qendron ne kete qender te hershme dhe te paeksploruar siç duhet ?

Te dhenat tona shkojne shume pertej asaj qe njihet deri me sot zyrtarisht.