Kryeministri i Shqipërisë, sot gjatë ditës ka vizituar disa nga liderët politik e institucional në Kosovë.

Pas takimeve të përfunduara, ai, ka zgjedhur qe bisedat t’I vazhdojë me disa prej tyre.

Në restaurantin “Tiffany” që ndodhet në kryeqytet, ai është duke darkuar me presidentin e Kosovës.

Hashim Thaçin, kreun e PDK-së Kadri Veselin dhe të parin e Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limajn.