Revista e njohur Forbes në një artikull ku tregon se si të rinjtë nëpër botë po përdorin mënyra kreative për të depërtuar në treg merr shembull të riun shqiptar – Brad Dervishaj.

I njohur në botën artistike si Nilladriz, Brad ka arritur të punojë me emra të njohur si Fetty Wap, Skinnyfromthe9, and Reggie Mills, ndër të tjerë.

Revista Forbes atë e cilëson si një nga 20 vjeçarët me të ardhmen më premtuese, dhe ky po që është një nga vlerësimet më të mëdha që një i ri mund të marrë.

Brad (Nilla) po na bën krenar me arritjet e tij në botë, dhe ne mbesim me shpresën se do e shohim duke arritur majat e suksesit shumë shpejtë.

https://www.forbes.com/sites/shamahyder/2020/07/30/how-gen-z-is-rewriting-the-rules-a-case-study-with-20-year-old-director-nilladriz/