Në një kohë që radha për në Kakavijë është bërë e palëvizshme, emigrantët kanë gjetur një mënyrë për të penguar makinat që kalojnë jashtë radhe. Ata kanë vendosur një tip barriere që mbrëmjen e djeshme në rrugë në mënyrë që të gjithë të respektojnë radhën.

Disa nga dëshmitë e qytetarëve që po presin në radhë që prej ditës së djeshme. Situata aty sa vjen dhe rëndohet ndërkohë që ata i thanë gazetares se: Nuk ka ujë, asgjë, kemi ecur 7 km në këmbë për të marrë bukë e ujë. Po kjo është turp. Tani në do presim se kemi ardhur që në 1 të natës, nuk mund të kthehemi.