Megjithëse i ka kapur paniku shqiptarët dhe gjithë botën nga koronavirusi, disa kanë gjetur mënyrën se si të argëtohen.

Një shqiptar në Itali i cili gjendet në karantinë ka argëtuar banorët e lagjës me muzik.

Ai hap dritaret dhe fillon të lëshoj tinguj të “Shotës”, duke i argëtuar të gjithë banorët që janë të mbyllur në shtëpitë e tyre.

Kujtojmë që gjatë ditës së sotme në Shqipëri janë konfirmuar katër raste me koronavirus, ndër ta edhe dy mjek.