Analisti Nexhmedin Spahiu, ka publikuar një fotografi në Facebook, foto kjo e shkrepur kohë më parë.

Në imazh, ai shihet bashkë me kryeadministrator e UNMIK-ut, Michael Steiner, për të cilin zbuloi një fakt.

Analisti tha se ka qenë Steiner ai e cili e ka legalizuar ndarjen e Mitrovicës.

“Me kryeadministratorin e UNMIK-ut, Michael Steiner në pranverën e vitit 2002. Ka qenë mashtrues i madh. Më 25.11.2002, Steiner e legalizoi ndarjen e Mitrovicës, dhe pas kësaj u armiqësuam keq me njëri-tjetrin” shkroi Spahiu.