2020 ka mbërritur në në Zelandën e Re. Ky është vendi i parë që kalon në vitin 2020.

Spektakli i fishekzjarreve ka qenë i mahnitshëm në këtë vend dhe me mijëra persona kanë qenë të pranishëm për të parë spektaklin e fikeshzjarreve.

Kurse ndër vendet e fundit që do ta presin vitin e ri 2020 është Rio de Janerio në Brazil ditën e nesërme në orën 15:00.

Ndërsa në Australi ka pasur polemika të shumta për hedhjen e fishekzjarreve, pasi situata në këtë vend është kritike prej zjarreve që kanë pushtuar vendin.

Ndërsa në vendin tonë duhet të presim edhe disa orë për të kaluar në vitin 2020.